Första dagen som högskolestudent avklarad!

Kom hem från Trollhättan för ett par timmar sedan efter en hård och lång dag. Vi har bara suttit och blivit inmatade alltför mycket information om skolan och allt som har med den att göra i flera timmar. Fy fasiken vad segt, men man har ju i alla fall fått lära känna några klasskompisar så det var ju kul i alla fall.

Usch, jag känner mig helt förvirrad nu. Högskolan är ju 10000 ggr krångligare än gymnasiet... det är ju till och med så att man saknar gymnasiet lite nu, allt var så okomplicerat där. Jag antar att det mest är för att jag måste komma in i det hela nu i början, men seriöst, jag har aldrig varit med om så många krånliga processer på en gång.

Ikväll får Anna och pappa rida för jag behöver beställa kurslitteratur nu till höstens kurs och göra lite andra skolsaker.

Imorgon har jag lektion mellan 8.45 - 12.00 och sedan har vi "lära-känna klassen pass" vid 15.30. Ska bli trevligt. "Som tur är" blev min hoppträning för Therese inställd imorgon då hon skulle tävla. Tror nämligen inte att jag skulle hinna hem till den och om jag skulle det så hade det blivit stressigt = Jag hade blivit stressad och ridit sämre. Så jag och Anna ska nog konditionsträna på kvällen istället.

Taggebagge och jag på dåvarande sommarbetet -08-


/ Emma