Resultat från hopptävlingen

Hallå allihopa! Just nu är jag, Emma och Jenny på väg hem till Jenny för lite partaj. Kommer bli nice! Så jag bloggar lite i farten för en gångs skull, hehe.

Dagens tävling gick riktigt bra! I 90cm blev vi felfria, och vi hade ett väldigt fint flyt genom hela rundan. Eftersom vi var felfria fick vi med oss en rosett hem, yääy hihi ;)

I 1m blev inte flytet riktigt lika bra, för han kändes lite småtrött och seg i kroppen liksom. Därför red inte jag helt bra, det blev lite av- och på-ridning. Men inte något extremt direkt, utan bara litegrann. Hur som helst så rev vi sista hindret i omhoppningen, lite trökigt för hade jag bara satt upp galoppen liiite till så hade vi hamnat på 12e placering av 18 placerade.. Nåja, så kan man ju inte tänka ;) jag är nöjd, och jag har knappt hoppat omhoppning sen mina barn/ungdoms-år på ridskola så jag kan inte förvänta mig kanonomhoppningar än liksom :) 

Alltså 0 fel i 90 och 0+4 i 1m. Så himla nöjd är jag, och nu vet jag vad jag ska jobba på!

Bilder och filmer kommer såklart, men det får bli först imorgon när vi vaknat till liv och kommit hem efter en utekväll. Ha en bra kväll allihopa! 

❤️

/ Anna