Uteritt på tre piggisar

Idag har alla tre pojkarna varit otroligt pigga! Idag har det vart lite kallare igen och ingen härlig värmande sol(buhu för oss tvåbenta) så kanske det gjorde sitt? ;) 

Jag red Abbe, Emma Boppen och pappa Tage. Vi red en halvlång tur på cirkus 40 minuter i alla gångarter, och eftersom alla var så pigga och glada så drog vi på lite i galoppen trots att Tage gick ett hårt pass igår och Abbe var och tävlade. Jag trodde faktiskt att Abbe skulle kännas lite trött, inte i kroppen men knoppen men han kändes som vanligt! Sötnosen blev rädd för när en grangren drogs mot hans ländtäcke så han kastade sig framåt en gång, haha. Lite ljudkänslig, även om det blivit betydligt mildare sen vi köpte honom ;) 

Nu håller jag och Emma på och lagar hamburgerbiffar med potatis i ugn och en stooooor coleslaw-sallad till. Jag är så hungrig så det ska bli sååå gott att hugga in på det om en stund. 

Tage, pappa, Abbe, Emma och Boppen. Hur jag fick dem att se nyfikna ut? Kastade iväg ett spö, hehe. Det gäller att ha sina knep som bloggare ;) 

Förresten, tycker ni det är tråkigt att vi lägger in Instagrambilder på bloggen emellanåt? Jag tänker att det är roligare med en dagsfärsk bild än en gammal, för det är inte alltid som kameran är med i stallet liksom. Men så tänker jag också att många av er som läser här följer oss på Insta, så då kanske det bara blir trökigt? Tell us :*

/ Anna