Tisdagsmys

Hej allihopa! Idag har vi myst med hästarna i det kyliga men ändå härliga höstvädret. Tage fick sig sin första uppsuttna skrittur efter skadan tillsammans med Anna. Han hade varit lite bråkig när Anna skulle ta en annan väg än vanligt, men annars skött sig bra. Han har allt lite humör den grabben ;) 

Boppsie tog vi bara in och borstade och vi bättrade även på hans omslag på hoven. Roligt nog så vägrar han att bli infångad av mig just nu bara för att han vet att det är jag som ger honom metacam varje dag, så Anna får fånga in honom. Jag är hans metacam-matte just nu, haha. Han rör sig mycket bättre nu mot vad han gjorde för några dagar sedan, så vi hoppas verkligen på positivt besked på torsdag. 

Annars har jag haft fullt upp under dagen. Förutom stalljobb och gym så har jag fakturerat, bokfört helgens alla inköp, momsdeklarerat och sammanställt ekonomin för tredje kvartalet, suttit med mer datajobb, och så hann vi spela in en haul från helgen också. Vet ni hur mycket vi shoppade för under helgen? 6000 kr! Visserligen inklusive moms, så jag har momsen att dra av, men ändå. Det var väldigt längesedan jag shoppade för så mycket pengar på någon mässa, om det ens har hänt tidigare... Jag mjölkade verkligen ur de sista inköpen i min enskilda firma så gott jag kunde, haha. Ni får se vad vi köpte någonting på lördag för då kommer haulen upp här :)

Ser ni att stackars Tagis är lite svullen på ögat? Han ser så trött och söt ut ♥ 

/ Emma