Film - gårdagens dressyrtävling.

Anna och Taggebagge igår från deras klass. Så fin är han, men ni märker ju hur jäkla laddad han var! Är ju därför det blir lite missar men överlag betydligt bättre mot vad han brukar gå enligt mig. Galoppen på volterna är ju klockren och uppridningarna är han superduktig med. Ser dock ut som om han springer hur fort som helst i filmen, men jag tycker inte det såg så snabbt ut IRL.



/ Emma
Kommentarer
Erika säger:

sv; Tack Tack :)

2010-09-27 | 08:45:18
Bloggadress: http://eriikapettersson.blogg.se/
Camilal säger:

Ser fint ut!

2010-09-27 | 11:49:18
Bloggadress: http://hastskotare.zoomin.se
jennifer säger:

Han såg riktigt positiv ut! :D

Lite mer eftergiven så hade det varit 5% till. (:



Vore kul att få läsa om domarens kommentarer på ritten eftersom ni känner att ni blir lågt dömda..



Kram!

2010-09-27 | 15:21:38
Bloggadress: http://loadofshit.blogg.se/
vikkan säger:

Han såg jättefin ut :))

2010-09-27 | 15:43:49
Bloggadress: http://fotoduon.blogg.se/
Jessica säger:

Ser riktigt fint ut :)

2010-09-27 | 20:41:22
Bloggadress: http://jessicajosefsson.blogg.se/
Erika säger:

Han ser positiv och glad ut, men tycker dock inte att han blir neddömd. Det var många småmissar och ostadigheter här och där. Dessutom lite slarviga avbrott och övergångar. Det drar ner på koefficienterna ;)

2010-09-27 | 22:41:07
Bloggadress: http://nogg.se/shazli
Linnea säger:

Hejsan! Jag har precis hittat den här bloggen och har en liten undran. Jag äger tre st islandshästar och är inte alls insatt i dressyr eller hoppning. Men varför har man sporrar på sig när man rider dressyr? Har kollat igenom denna film och man verkligen ser hur sporrarna nöter på hästen och blir den inte lite "skänkeldöd" då? Kan inte dra alla över en kam men intrycket blir att hästen ser lat ut. Jätteintressant att se och höra andras intryck och tankar om dessa underbara djur som dom alla är desamma oavsett ras :)

2010-09-29 | 20:26:32
HANNAS FOTOBLOGG säger:

tycker det ser ut som att ryttaren behöver träna på sitsen. Hon behöver komma ner lite mer i sadeln och sluta flaxa med benen, ser ut som om hon sitter och hackar sporren in i sidan på hästen, inte bra.

2010-09-30 | 14:27:09
Bloggadress: http://hlundin.blogg.se/
anna säger:

nu kommer förklaring till er båda två ovanför, dvs linnea och hanna:

jag VET mycket jävla väl att jag flaxar med mina skänklar, och det är för att balansen hamnar där när man sitter ned i traven på tage. han är sjuuuukt svårriden, vilket inte många förmodligen tror på. han är så oförutsägbar och har en jobbig trav. boppen på 1,80 i mankhöjd är lättare att sitta på, det säger kanske en del?

sen att jag hackar med sporren, vad faan får du det ifrån? bara för att jag flaxar med benen? nej, tänk lite! hade jag hackat såpass mycket med skänkeln att min sporre kommit emot honom vartenda travsteg hade jag inte haft sporrar på mig kan jag tala om!! tro mig, jag jobbar på detta, men ens brister försvinner ju inte efter ett ridpass? tyckte faktiskt att det var en väldigt onödig påpekan, att jag nöter med sporrarna på hästen, för det är VERKLIGEN inte så, då hade förmodligen både tränare, pappa, syster, domare ja whatever sagt till, och jag känner ju isåfall det själv...?

2010-09-30 | 17:25:57
jennifer säger:

Och jag tycker inte du fladdrar så speciellt mycket med skänklarna. De måste röra sig, det gör de alltid lite grann.

Så länge man är avslappnad i knäna och har all balans i sadeln så rör de sig lite men aldrig så mycket att de stör hästen.

Mina kanske flaxar lite mindre, men 100% still blir de aldrig.



/tjej som fått 8a på sitsen (aldrig sämre än 7) och anser att hon då inte alls kan flaxa särskilt mycket! (;

2010-09-30 | 22:02:23
Bloggadress: http://loadofshit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: