Hur blir 2010 för mig och Tage?

Det ska bli skönt att få en nystart nästa år, men hur har jag planerat mitt hästår och vad har jag för mål med ridningen?

Kan ju presentera mina mål med projektarbetet, som ska avslutas den 17 maj, eller projektrapporten ska vara inne då rättare sagt. Kommer inte skriva målen korrekt men detta vill jag uppnå:
* Minst en felfri runda på lokal/klubbnivå på 90 cm.
* 2 godkända rundor(över 60 %) i LA dressyr på klubb/lokal nivå.

Vad händer med projektarbetet om jag inte uppnår dessa mål då? Ingenting. Jag måste bara skriva varför jag inte uppnådde dem osv, men allra helst ska jag väl klara dem, och det hoppas/tror jag att jag kommer göra.

Annars känns mitt 2010 ganska osäkert. Under våren kommer jag ha massor av annat att göra i och med studenten och sista terminen i skolan. Jag har även planerat att fortsätta läsa vidare på högskola/universitet direkt till hösten, vet bara inte riktigt vad/var jag ska läsa än. Därför är hösten väldigt osäker för min del. Har jag tur kanske jag kan rida lika mycket som vanligt, men vem vet, kanske hinner jag knappt rida alls. Jag får helt enkelt ta hösten som den kommer. 

De tävlingarna som jag säkert ska åka på iår är iaf div II dressyr, om vi ska ha något lag i det, vilket jag hoppas på. Iår går dessa tävlingar på lokal nivå, LB-LA, och alltså inte på regional nivå som förra året. Pga detta kommer jag bara lösa lokal licens för iår, och bara tävla på lokal/klubbnivå. Känner att jag och Tage inte riktigt passar in på regional nivå och förra året löste jag enbart juniorlicens för att kunna tävla div II.
Annars blir det nog inte lika mycket tävlingar som förra året. detta kommer vara både tråkigt, men samtidigt skönt.

Min och Tages första hoppträning -07.


Hoppas ni lyckas med era mål/planer för nästa år!

/ Emma