Nya schabrak!

Var tvungen att gå upp tidigt idag för att ha stalltjänst, mindre kul då man gick och la sig sent i och med showen. Men stalltjänsten var i alla fall ganska underhållande då Anna råkade ut för en smärre, klantig, olycka.

Jag lasttränade Tage igen med samma princip som i fredags, och det gick minst lika bra idag! Känns så extremt skönt att han fungerar med lastningen igen. Nästa gång ska jag prova att se om han kan lasta sig själv med en gång, men det är nog inga problem med det.

Har en liten nyhet att berätta också, och det är att imorgon kommer min fasters häst till ridskolan som pappa/jag/anna ska ha på foder. Har ingen aning om vad det är för häst om jag ska vara ärlig, utan detta är någonting som pappa fått för sig, men det blir säkert bra. Ska bli spännande i alla fall, men tror inte den har tävlat eller något liknande, utan den är 8-9 år och bara grundriden/hoppad. Runt 1.70 hög också, kul med en lite större häst än mini-Taggi. Jag har inte ens sett den, utan det är pappa som ridit den en gång.

Igår på mässan fick jag med mig 2 Shockemöhle-dressyrschabrak som jag köpte på Horse House för 600 kr/2st.
Otroligt missvisande bild dock. Det översta schabraket är nougatbrunt och det undre är grått, inte blått som bildern visar./ Emma