Bilder på Emma & Boppen och lite tankar

Här kommer några bilder på mig och Boppen från idag. Det blev bara galoppbilder nästan då Anna kom när jag hade travat fram och börjat galoppera. Sedan galopperade jag större delen av framridningen för att få loss honom där.
 
Btw så har jag konstaterat att jag inte riktigt kan sätta så höga krav på mig själv att få bra poäng/placeringar i dressyren än. Boppen har varit skadad mars - juni och har alltså bara ridits 3 månader ungefär efter det. Det är inte konstigt att vi inte tar placeringar i LB just nu med andra ord, även om det är lite frustrerande då vi har gjort det tidigare i majoriteten av våra LB-starter. Våra motståndare har antagligen mer styrka och bärighet i kroppen för tillfället än vad vi har. Det är dessutom en stor häst som jag sitter på, som det tar tid att bygga upp kroppen på. Faktum är att det var först förra hösten som dressyren lossade "på riktigt" för oss. Då hade vi haft honom i 1,5 år. Han har alltid varit välriden, men det är stor skillnad på "hopp-dressyr" och tävlingsdressyr, och det tar tid att skola om en äldre häst till den sortens dressyr. Jag tycker att vi har lyckats bra med det. Nu har vi varit tvungna att backa ett steg, men bara för att ta sats för att sikta ännu högre! 
Är det någon som känner igen sig i mina tankar? Kanske har ni också haft en skadad häst under längre tid och vill få bra resultat med en gång när ni kör igång igen? 

/ Emma