Hoppning av grabbarna

Idag har alla tre grabbar fått sig ett hoppass. Tyvärr har jag lyckats bli sjuk nu efter GHS. Tydligen var det lite för många bakterier på samma ställe enligt min kropp ;) Mitt immunförsvar har blivit så kasst de senaste åren. När jag var yngre var jag aldrig sjuk och nu har jag varit förkyld/haft feber eller haft halsfluss 3 gånger sen december. 

Anyway: Alla grabbar var duktiga idag :) Anna hoppade Tage och Abbe, och Samuel hoppade Boppen. Han blev nog lite inpirerad efter att ha träffat Roffe i Göteborg ;) Alla tre hästarna fick gå banhoppning idag.

Anna och Samuel började med Tage och Boppen. Tage blev het som vanligt och ganska opåverkbar, vilket gjorde att Anna blev lite osäker. Han hoppade dock väldigt bra och vägrade ingen gång, och Anna fortsatte rida hela tiden så hon är nöjd ändå. Samuel har inte hoppat på svinlänge men trots detta gick det riktigt fint idag. Dock lyckades han ramla av en gång då kommunikationen mellan häst och ryttare brast ;) Samuel är så rolig för det går alltid jättebra när han hoppar, men så ramlar han av en gång varje hoppass pga något missförstånd. Hans smeknamn är Gummi-Tarsan! 

Efter gammelgrabbarna hoppade Anna Abbe för första gången någonsin! Hon var lite nervös innan men kände sig väldigt säker på honom, och båda två skötte sig kanon. Han såg fin och medgörlig ut idag, även om han kikade till på något hinder så Anna tappade balansen litegrann. Roligt att Anna tyckte han var enklare och roligare att hoppa än hon trodde :) Han har blivit så mycket mer lättsväng och reglerbar det senaste, vilket visade sig idag. Film på alla tre kommer nästa vecka, men här kommer ett smakprov på Samuels avramling, haha. Ni måste se med ljud!

 

Den ringrostiga råtalangen @sclaesson lyckas alltid få till de mest häpnadsväckande avramlingarna 😂😂😂

Ett filmklipp publicerat av Emma Elfstrand (@emmaelfstrand) Mar 31, 2016 kl. 8:56 PDT/ Emma