Shoppat... igen.

Idag var jag och Anna i Borås och kikade på lite hästsaker. Det enda stället vi handlade på var dock Hööks där vi köpte endel nödvändiga saker. Dock har jag lite dåligt samvete nu med tanke på att jag har bränt två studiebidrag på två shoppingdagar, och har 50 kr kvar på kontot. Nu får det inte bli någon mer shopping på ett tag, haha.

I vilket fall som helst så köpte vi detta:

Det här vintertäcket till Alien-Tage. Satt som en smäck!


Jag köpte ett par stövlar utan snörning. De var riktigt sköna och passade faktiskt mina fetingvader så jag slog till.Ett 400grams vintertäcke med hals till Boppen:


En lädergrimma till Boppen då han nu endast har en som är för liten och en som är för stor. Tror att det var den här modellen, vi tog i alla fall den i stl full som såg störst ut(de hade inte x-full).


En ryktbag som är större än den vi har nu, dock köpte vi en brun väska:


Update: Ursäkta om jag rörde till det. Det stod inget i TR om att man inte får tävla dressyr på reg/MSV nivå med stövlar med snörning. Är lite förvirrad själv just nu för jag har hört av endel att man inte får det, även av en överdomare/domare, men det kanske är gamla regler i så fall som fortfarande lever kvar?

/ Emma