Angående Minten.

Vi har nu haft Minten här hemma några veckor, och det har gått både upp och ner, men för min del så känns det som om det mest gått ner. Det är ingen häst som jag tycker om, och när man rider honom är han i princip farlig, både för mig som sitter på och för den som rider med en i ridhuset/paddocken. En alldeles för svår häst för pappa att rida också, och hans psyke är inte det bästa heller.

Idag när jag red var han helt omöjlig, bara reste sig hela tiden, sparkade osv. Jag känner att jag har 0 energi nu dessutom och orkar inte med en såpass istadig häst som han är. Därför ska vi till 99% chans lämna tillbaks honom igen. Johan Lundh har ju även haft honom hos sig, och han var istadig och jobbig även där.

Jag tycker detta ska bli väldigt skönt och är glad för det. Jag har aldrig riktigt gillat honom, men har försökt ändå för pappas skull, så det känns skönt att han(förhoppningsvis) tagit sitt förnuft till fånga. Emma tycker i alla fall att det är rätt beslut också, även fast han är en fin häst så är det alldeles för mycket jobb enligt mig.

Så ja, nu letar vi väl ny häst. Så vet ni någon som finns runt västergötland så får ni gärna mejla(emmaelfstrand@hotmail.com) eller skicka en kommentar. Den ska vara stor, snäll, helst mellan 5-10 år och kunna tävla både i dressyr och hoppning så småningom./ Emma