Samuel tycker till - purple edition

Då kör vi lila! Jag insåg att det inte alls finns mycket lila ute på marknaden. Mest på schabrak. Tråkigt, eftersom lila är en väldigt härlig och snygg färg enligt mig! Men nu ska vi se vad Samuel säger om saken ;)


Ridbyxor: De var snygga! Det ser nästan ut som jeans. Eller ja, typ chinosmaterial. Bomull? Varför sitter märket i fickorna? Om man har händerna i dem så syns det ju inte.
Schabrak 1: Ser ut som en sån där dunjacka. Hatar det materialet, det där glansiga. Det är såååå 2016(sagt sarkastiskt). 
Hjälm: Skitful! Väldigt fult att skärmen är vit, ser knappt ut som att det finns något där. Varför blanda rosa och lila? Ser ut som en Barbiehjälm.
Kavaj: Den var snygg! Den ser lite mer blåaktig ut. Ser nästan ut som den du har Anna. Typ. Kanske inte. Snyggt med svarta fickgrejer! Att det händer lite. För det händer ju så mycket när det är svart och lila... Snyggast.
Schabrak 2: Eeeehh... Blä! Det mönstret ser ut som en bikinitopp. Om man kollar under stjärnorna. Eller ögon... Alltså han är ju väldigt söt den där hästen, men måste han vara med på allt? Han är ju som den där hästen på V75-reklamen. 

/ Anna
Kommentarer
anna säger:

Var kommer byxorna o kavajen ifrån? :)

Svar: Byxorna är gamla från Hööks, finns inte längre. Kavajen är från Kingsland och vet inte om den finns heller :/
Emma Elfstrand

2017-11-06 | 09:12:29
Anonym säger:

Attans. Jag som behöver sådana ridbyxor. ;)

2017-11-06 | 13:35:16
Thea säger:

Hahah, så skön!

2017-11-06 | 14:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: