Gothenburg horse show

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra helg :) Vi har haft en grym helg och det har varit så skönt att vara lediga. Vi filmade inget i Göteborg utan bara umgicks med våra vänner, hängde på showen och festade lite. Välbehövligt! Idag kom vi hem efter lunch så då blev det pizza och WC-final, och vilken spännande sådan :D Så kul att Peder kom trea, och en välförtjänt vinst för Steve ännu en gång. Galen idrottsman det där. 

På lördagen hade vi träff i Horsetech of Sweden´s monter och träffade massor av härliga följare. Vi stod non stop i en timme och skrev autografer och tog bilder. De som jobbade i montern var imponerade över hur trevliga vi var och att vi orkade le så länge. Det roliga är att de två första träffarna vi hade var hemska för våra "smilemuskler". Vi hade extrem kramp i käkarna efter att le så mycket, men roligt nog har vi tränat upp de musklerna så nu är det inga problem att le konstant i en timme, haha :) 

Vi kommer fixa en haul med allt vi köpte, men måste bara visa den här bilden först. Vi köpte äntligen en ordentlig uppsittningspall med 3 steg på mässan. Den kostade 1800 kr och snål (sparsam) som jag är så vägrade jag betala över 300 kr i frakt, så vi bar med oss denna genom stan, i spårvagnen till vårat hotell. Vi fick lite undrande blickar, och den var inte tymplig att bära kan jag säga, men nu är den hemma i alla fall!

Och sist men inte minst så träffade vi Matt Harnacke på Gothia Towers under lördagkvällen, så självklart var vi tvungna att hälsa och ta en bild, haha. Elina (till vänster) råkade ta honom på rumpan när hon och Anna tog bild med honom, och enligt henne hade han en klämvänlig rumpa ;) Vi ville inte störa för mycket, men han var i alla fall lika trevlig och snygg i verkligheten :) 

/ Emma
Kommentarer
Sätilaryttaren.se säger:

Pallen är fantastisk. Jag vann en med två steg och jag älskar den! Hållbar är den med 😊

Svar: Åh vilken trevlig vinst! :D Den verkar grym, så det känns så skönt att ha investerat i en.
Emma Elfstrand

2019-04-08 | 09:01:41
Bloggadress: http://satilaryttaren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: